Hyundai-ägare

Bli ägare till en Hyundai

Som ägare till en Hyundai kan du räkna med att köra en bil som både ger dig körglädje och trygghet under färden. Vi på Hyundai lägger stor vikt vid kvaliteten både i utvecklingen och produktionen av våra bilar, så att du får ett bekymmersfritt bilägande. Har du tillgång till BlueLink i din bil kan du få ut ännu mer av ditt ägarskap. Med hjälp av BlueLink-appen kan du nämligen kontrollera din bils bränsle- och laddnivå, hitta och låsa den, planera din resväg på förhand och mycket mer – direkt i mobilen.

Alltid 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Alla bilar från Hyundai är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka som standard, så att du kan fokusera på allt du älskar i livet och slipper oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig.

Förmånliga erbjudanden på originaldelar

Hyundai originaltillbehör och reservdelar har utvecklats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som din bil. En garanti för att allt du monterar på din bil passar perfekt och håller hög kvalitet. Vi erbjuder ofta förmånliga priser på en rad säsongsbetonade originaltillbehör som kan göra din Hyundai ännu bättre.

Provkör en ny Hyundai idag

Vi utvecklar och uppdaterar hela tiden vårt breda utbud. Boka en provkörning hos din lokala Hyundai-återförsäljare idag och sätt din framtida drömbil på prov.

Boka provkörningHitta återförsäljare