Hyundai i10 smart stadsbil.

i10

En liten bil som gör stort intryck

Privatleasing från 2 745 kr/mån

Privatleasing från 2 745 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

i10 PrivatleasingMer om Privatleasing

Ta steget och gör intryck

Små saker kan göra stor skillnad i livet. Precis som i10. Med en pigg, självsäker design och ett stort urval av banbrytande teknik är i10 en smart följeslagare som ger dig den stil och flexibilitet du behöver för att göra ett stort intryck.

Tillåt kakor att titta på videon

Perfekt för små utrymmen och stora ögonblick

Det kan bli trångt i stadstrafiken. Så när du behöver navigera obevakade korsningar och smala parkeringsutrymmen, kommer du att älska den här citysmarta bilens uppfriskande smidighet. Med en längd på bara 3,67 meter och bredd på 1,68 meter kombinerar i10 en kompakt exteriör med rymlig interiör som ger dig gott om flexibilitet.
Dynamisk och självsäker

Dynamisk och självsäker

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör i10 till en bil som fångar ögat direkt.

Bäst uppkoppling i klassen

Bäst uppkoppling i klassen

Njut av sömlös uppkoppling med den nya 8” pekskärmen och Bluelink® Connected Car Services: Kontrollera din bil med din smartphone – eller din röst.

 

Tryggare och säkrare

Tryggare och säkrare

i10 har en av klassens mest omfattande uppsättningar av aktiv säkerhetsteknik, inklusive Hyundai Smart Sense – vårt banbrytande avancerade förarassistanssystem.

Njut av klassledande uppkoppling

Njut av klassledande uppkoppling

Klassens största pekskärm och avancerade uppkopplingsfunktioner som Bluelink®, Apple Carplay™ och Android Auto™ gör det lekande lätt att hålla sig uppkopplad. Bluelink® låter dig styra många av bilens funktioner med din smartphone.

Mer om uppkoppling

Omfattande säkerhetsteknik

Omfattande säkerhetsteknik

Med Hyundai Smart Sense, vårt banbrytande avancerade förarassistanssystem, erbjuder i10 en av klassens mest omfattande uppsättningar av aktiv säkerhetsteknik – allt för din säkerhet och sinnesro.

Mer om säkerhet

i10 N Line – ett sportigare intryck

i10 N Line – ett sportigare intryck

Ta i10 till nästa nivå med en rad exklusiva designdetaljer och en 1,0-liters turbomotor på 100 hk som tillval för en ännu sportigare körupplevelse.

Läs mer

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i10 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line